Prăjitura „Alba ca zăpada”

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru 3 foi:
10 linguri zahăr, 10 linguri lapte, 10 linguri ulei, 2 ouă, un pachețel praf de copt, făină cât cuprinde pentru a se forma un aluat bun de întins

Crema: un pachet unt, o cană cu lapte, 100 g zahăr, coaja şi zeama de la 3 lămâi, 8 linguri rase făină
Preparare:
Se întind 3 foi ce se coc pe dosul tăvii de la aragaz. Se coc cam 8-10 minute, se coc tare repede.
Crema: laptele, zahărul se fierb cu făina până se îngroaşă.
Se adaugă coaja şi zeama de la lămâi.
Se lasă la răcit. Când mai e un pic călduță crema se încorporează untul.
Se pune crema între foi şi se lasă la frăgezit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Prăjitura "Alba ca zăpada", 7.0 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 970 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply