Prăjitură cu bostan

Ingrediente:
2 pahare zahăr, 2 pahare lapte, 4 ouă, 2 pahare ulei, făină cât cuprinde, un pacheţel praf de copt, zahăr vanilat, scorţişoară, coaja de la o lămâie
Ingrediente:
Se freacă ouăle cu zahărul.
Se adaugă laptele, uleiul, mirodeniile, apoi făina amestecată cu praful de copt.
Se obţine o cocă ca pentru chec.
Turnaţi jumătate din cantitate într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.
Adăugaţi dovleacul ras ( amestecat cu zahăr şi scorţişoară), apoi restul de compoziţie.
Se coace aproximativ 45 minute la 180 grade (foc moderat).
Se pudrează cu zahăr pudră din belşug, se taie rece în cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 1.098 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania