Prăjitură cu brânză, budincă şi prune

Ingrediente:
375 g zahăr, 350 g făină, 7 ouă, 325 g unt sau margarină, 1 kg prune, 1,5 kg brânză de vaci, 2 pachete budincă de vanilie, 0,5l lapte (pentru pregătirea budincii), zahăr vanilat, scorţişoară
Preparare:
Pentru blat:
Din făină cu 175 g zahăr, un ou şi 200g unt faceţi o cocă pe care o lăsaţi jumătate de oră la frigider.
Restul de unt moale îl frecaţi cu zahăr, adăugaţi restul de ouă, brânza de vaci şi budinca.
Din cocă întindeţi o foaie pentru tava de la aragaz.
Adăugaţi crema obţinută, apoi prunele, fără sâmburi, cu partea interioară în sus.
Coaceţi prăjitura în cuptorul încălzit la 180 grade(foc moderat) circa 45 minute.
Se pudrează cu zahăr vanilat şi scorţişoară, se lasă să se răcească, apoi se taie cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 538 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania