Prăjitura cu brânză si nucă

Pentru blat:11/2 pahare apă, 11/2 pahare zahăr, un pahar ulei, 2 linguriţe praf de copt, 2-3 linguri cacao, zahăr vanilat, făină cât cuprinde.
Pentru crema de brânză: un pachet unt, un kg brânză de vaca dulce, 250 g zahăr pudră
Pentru crema cu gem:un pahar nucă măcinată, un pahar gem, esenţă de rom

Blatul:Se amestecă bine ingredientele până se obţine un aluat ca de chec. Se coace în tava de la aragaz unsă şi tapetată cu făină la foc potrivit circa 30-40 minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a vedea dacă blatul este  copt.
Crema de brânză:untul moale se freacă cu zahărul pudră, apoi se încorporează treptat brânza.
Crema de nucă: nuca se amestecă cu gemul de fructe bine până se obţine o cremă.
Peste blatul lăsat un pic la răcit se întinde crema de gem cu nucă, apoi crema de brânză. Se lasă la rece şi se taie apoi cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 564 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania