Prăjitură cu budincă de cacao şi biscuiţi

Ingrediente:
2 pachete biscuiţi a câte 250 g, 2 pachete budinca de cacao, 1 litru lapte, 12 linguri zahăr, 50 g unt,esenţă de rom, zahăr vanilat
Glazura de cacao:3 linguri lapte, 3 linguri ulei, 8 linguri zahăr pudră, 2 linguri cacao, esenţă de rom
Preparare:
Se aranjează în tava de la aragaz sau tava pentru prăjituri (dacă doriţi să iasa mai puţine) un strat de biscuiţi. Peste ei se întinde budinca (preparată după instrucţiunile de pe pachet) în

care s-au amestecat mirodeniile şi untul.
Urmează un nou strat de biscuiţi, budinca, iar ultimul strat va fi de biscuiţi.
Se ornează cu glazură de cacao, se lasa la rece până a a doua zi.
Dacă vreţi o prăjitură mai înaltă puneţi mai multe straturi de biscuiţi.
Glazura:
laptele fierbinte se amestecă cu zahărul şi cacao tare bine. Se adaugă apoi uleiul şi esenţele.
Sfat: în crema de budincă se poate pune nucă sau alune măcinate, rahat tăiat mărunt, o lingură-două de gem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prăjitură cu budincă de cacao şi biscuiţi, 1.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 1.297 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania