Prăjitură cu Fanta

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente blat:
pentru tava de la aragaz
4 ouă, o cană ulei, 2 căni zahăr, o cană fanta de portocale, 3 căni făină, un pachețel praf de copt, zahăr vanilat
Ingrediente cremă:
600 g smântână, o jumătate cană de zahăr, 4-5 portocale (clementine sau madarine), un pliculeț gelatină

Din ingredientele pentru blat se face un aluat ce se coace la foc moderat circa 25 minute.
Gelatina se prepară după instrucţiunile pe pacheţel..
Smântâna se amestecă cu zahărul și gelatina, portocalele tăiate feliuţe rotunde le puneţi frumos peste blatul răcit, apoi puneţi crema. Se lasă la rece.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prăjitură cu Fanta, 2.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 622 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply