Prajitura cu mac si branza

Prăjitură cu mac și brânză
Ingrediente:

Pentru blat (tava rotundă 28 cm):
o jumătate pachet unt, 2-3 linguri zahăr, 250 g făină, un ou, o jumătate pachet praf de copt, un pachet zahăr vanilat.

Pentru crema de brânză:
250 g brânză de vaci proaspătă, 3 ouă, 5 linguri zahăr, coaja rasă de la o lămâie, o fiolă vanilie sau un pachețel zahăr vanilat.
250 g mac cremă gata preparată
Preparare:
Faci un aluat ca pentru fursecuri din ou, unt, făina amestecată cu praful de copt, zahăr.
Întinzi o foaie cât pentru tava unsă și tapetată cu făină.
Adaugi crema de mac.
Brânza amestecată cu ouă și zahăr, mirodeniile. Întinzi crema de brânză peste cea de mac.
Lași la cuptor circa 45 minute.
Lași prăjitura să se răcească.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 114 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania