Prăjitură cu orez, brânză şi mere

Ingrediente:
1/2 litru lapte, 1/2 kg mere, 150 g orez, 200 g brânză de vaci, 3 ouă, 4 linguri zahăr, un praf de sare, coaja de la o lămâie.
Preparare:
Se prepară din orez, lapte, 2 linguri de zahăr orez cu lapte. Dacă vi se pare că nu ajunge laptele mai adăugaţi, până este gata orezul.
Gălbenuşul se amestecă cu brânza de vaci, albuşul se bate spumă.
Merele se taie mărunt.
După ce se răceşte orezul se amestecă cu compoziţia cu brânză, albuşul şi merele.
Se coace într-o tavă unsă circa 45 minute la 200 grade.
Prăjitura se serveşte rece sau caldă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 1.077 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania