Prăjitură de post cu banane

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Prăjiturile de post cu fructe sunt tare răcoritoare.
Ingrediente prajitura de post cu banane:
un pahar ulei, 2-3 banane, un pahar zahăr, un pahar nucă mărunţită, zahăr vanilat, o linguriţă praf de copt, făină cât cuprinde
Preparare prajitura de post cu banane:
Bananele se paseaza cu o furculiţă. Se amestecă toate ingredientele.
Aluatul obţinut se toarnă într-o tavă rotundă (28 cm diametru) sau într-o tavă de cozonac unsă şi tapetată cu făină. Se netezeşte compozitia cu un cuţit. Timpul de coacere – cam 1 h la foc moderat 180 grade.
Se verifică cu o scobitoare dacă prăjitura e coaptă şi anume nu este gata dacă mai rămâne aluat pe scobitoare. Se pudrează cu zahăr pudră sau se face o glazură albă de post.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 2.963 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply