Prăjitură de post cu morcov și gem

Prăjitură de post cu morcov și gem
Ingrediente:
4 căni de făină, 6 căni de morcov ras, 3 căni zahăr, un pachet de margarină, un borcan de gem, un pachețel praf de copt
Preparare:
Dăm morcovii pe răzătoarea mică și-i călim într-o cratiță împreună cu zahărul.
După ce a scăzut zeama lăsată de morcovi,luăm cratița de pe foc și punem margarina.
După ce s-a răcit, adăugăm praful de copt amestecat cu făină, amestecând bine până obținem un aluat.
Împărțim aluatul în două, din care întindem două foi de mărimea tăvii.
Așezăm prima foaie în tavă, deasupra întindem un strat de gem.
Întindem apoi a doua foaie.
Lăsăm la cuptor la foc potrivit 45 de minute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Prăjitură de post cu morcov și gem, 9.6 out of 10 based on 8 ratings
(Visited 1.270 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania