Ingrediente:
o cană zahăr, o cană ulei, o cană morcov dat pe răzătoarea mică, 3 căni făină, o lingură praf de copt, scorţişoară, zahăr vanilat.
Preparare:
Se amestecă uleiul şi zahărul bine. Se adaugă morcovul dat pe răzătoare şi făina amestecată cu praful de copt, scorţişoara, zahăr vanilat.
Se coace în tava unsă şi tapetată cu făină până se rumeneşte uşor.
Se pudrează cu zahăr vanilat sau zahăr pudră şi se taie rece cubuleţe.
Prăjitura de post cu morcov
Posted by gospodina on aprilie 22nd, 2010
(Visited 11.202 times, 1 visits today)
paai e grozava prajitura! Insa daca punem si putina apa minerala 😀 e si mai buna! 🙂
Exact, un pahar de apă minerală.
Merci 🙂
In conditiile in care se adauga un pahar cu apa minerala,nu creste si cantitatea de faina ?