Prăjitura de post cu morcov

Ingrediente:
o cană zahăr, o cană ulei, o cană morcov dat pe răzătoarea mică, 3 căni făină, o lingură praf de copt, scorţişoară, zahăr vanilat.
Preparare:
Se amestecă uleiul şi zahărul bine. Se adaugă morcovul dat pe răzătoare şi făina amestecată cu praful de copt, scorţişoara, zahăr vanilat.
Se coace în tava unsă şi tapetată cu făină până se rumeneşte uşor.
Se pudrează cu zahăr vanilat sau zahăr pudră şi se taie rece cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Prăjitura de post cu morcov, 7.1 out of 10 based on 9 ratings
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Prăjitura de post cu morcov”

  1. Corina spune:

    paai e grozava prajitura! Insa daca punem si putina apa minerala :D e si mai buna! :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. gospodina spune:

    Exact, un pahar de apă minerală.
    Merci :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. teodora simeria spune:

    In conditiile in care se adauga un pahar cu apa minerala,nu creste si cantitatea de faina ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Romanian Top66 Smarty Web Director SEO Romania