Prăjitură foi de post cu mere

Ingrediente:
Aluat pentru două foi: 8 linguri zahăr, 8 linguri ulei, 12 linguri apă, un pachet praf de copt, făină cât cuprinde
Umplutura cu mere: 1 kg mere, scorţişoară, zahăr după gust
Preparare:
Zahărul, uleiul şi apa se amestecă bine.
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt.
Din aluatul obținut se întind două foi.
În tava unsă se pune o foaie, apoi umplutura peste care se întinde a doua foaie.
Pentru umplutură: merele se dau pe răzătoare cu coajă cu tot.
Se amestecă cu zahăr şi scorţişoară după gust.
Pentru tava mare de la aragaz folosiţi un kilogram şi jumătate de mere.
Prăjitura se lasă pe a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Prăjitură foi de post cu mere, 9.0 out of 10 based on 7 ratings
(Visited 4.209 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania