Ingrediente:
o ceașcă zahăr, o jumătate ceașcă ulei, o ceașcă și jumătate apă, 2-3 cești făină, o cutie ananas compot rondele, o fiolă esență rom, un pachețel praf de copt, 2-3 linguri cacao.
Pentru tava de 28 cm rotundă 100 g zahăr.
Preparare:
Scoți ananasul din doză și-l lași la scurs.
Amesteci zahărul cu cacao, adaugi apa și uleiul, apoi amesteci până se topește.
Adaugi făina amestecată cu praful de copt. Obții un aluat ca de chec.
Topești zahărul cu atenție într-o crăticioară având grijă să nu se ardă.
Tapetezi apoi cu el fundul tăvii în care coci prăjitura.
Aranjezi rondelele de ananas pe fundul tăvii.
Torni aluatul și dai la cuptor 30-35 minute.
Scoți prăjitura și o răstorni pe un platou.
Prajitura rasturnata cu ananas de post
Posted by gospodina on martie 7th, 2016
(Visited 977 times, 1 visits today)
ananasul este bun in orice prajitura
trebuie sa incerc neaparat si aceasta reteta 🙂