Prăjitură rusească cu brânză

Blat:
200g făină, 200g unt sau margarină, 200g zahăr, 40g cacao, 1ou şi un pliculeţ praf de copt.
Umplutura:
250g unt, 250g zahăr, 500g brânză, 3ouă, 1pachet zahăr vanilat, 1 pachet budincă de vanilie.
Preparare:
Facem o cocă din ingredientele pentru blat. Din 2/3 cocă întindem o foaie pentru tava unsă şi tapetată cu făină(ingredientele sunt pentru o tavă rotundă cu diametrul de 28 cm).
Pentru umplutură:untul lăsat la temperatura camerei îl frecăm cu zahărul, încorporăm brânza, ouăle şi pacheţelul de budincă de vanilie (nepreparat).
Adăugăm umplutura în tavă, iar restul de cocă îl radem pe răzătoarea mare deasupra.
Coacem  1 oră la foc moderat (200 grade pentru cuptorul electric).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 541 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania