Cum prepari glazura alba cu albus de ou

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Cum prepari glazura albă cu albuș de ou

Glazura de zahăr: Un albus bătut spumă, după care adăugăm amestecănd continuu 150-200 g zahăr pudră şi 15 ml zeamă de lămâie sau apă.

Tip: Glazura de zahăr iese mai alba şi mai cremosă dacă în loc de apă sau zeamă de lămâie folosim lapte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 379 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply