Prepararea orezului cu lapte

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

La prepararea orezului cu lapte există regula generala 1 parte orez 3 părţi lapte.
Pentru a evita să se mai lipească orezul de vas, se fierbe câteva minute în apă cu un praf de sare, până se umflă un pic . Se scurge apoi apa şi se continuă fierberea cu lapte la foc moderat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 301 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply