Roşii umplute cu peşte

4 roşii, 115 g peşte din conservă, 2 linguri pastă de roşii sau bulion, sare, piper, maioneză.
Preparare:
Roşiile se spală, li se taie capacul şi se scoate miezul. Se pun la cuptor cam 15 minute la 200 grade (cuptor încălzit înainte). Se scot şi se lasă să se răcească.
Peştele scurs bine se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare, piper, zeama de lămâie.
Se umplu roşiile unse pe interior cu pasta sau bulion şi se mai introduc pentru câteva minute la cuptor.
Se servesc calde sau reci ornate cu pătrunjel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 289 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania