Ruladă aperitiv cu caşcaval, pateu

Ingrediente:
un pachet unt, 300 g caşcaval, un pateu mic, sare, piper
Preparare:
Se freacă o jumătate pachet unt lăsat la temperatura camerei cu 300 g caşcaval dat pe răzătoare. Se potriveşte de sare şi piper şi se întinde pe celofan.
Se freacă şi pateul cu restul de unt, apoi se întinde peste pasta de caşcaval. Se rulează şi se pune la rece.
Se taie rondele şi se ornează pe un platou cu pătrunjel verde, feliuţe de ardei sau roşii.

Sfaturi variaţiuni prezentare sau reţete:
1. Se fierb două ouă tari, se toacă mărunt şi se presară peste pasta de pateu înainte de a fi rulată.
2.În loc de pateu de porc se poate folosi peşte la conservă şi se face o pastă de peşte.
3.Se toacă pătrunjel sau mărar verde mărunt. Se îndepărtează celofanul cu grijă şi se tăvăleşte rulada prin verdeaţă.
3.Puteţi lăsa ruladă netăiată pe un platou frumos ornat cu roşii, ardei sau salată şi fiecare musafir îşi taie cât doreşte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 3.353 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ruladă aperitiv cu caşcaval, pateu”

  1. […] alături de alte aperitive. -Rulade aperitiv cu brânză ce “dau bine” pe orice platou -Rulade aperitiv cu pateu sau peste ce “dau bine” pe orice platou – Cum sa faci soricei draguti din ridichi -Trandafiri din rosii -Decoruri cu morcovi Articole din […]

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania