Ruladă de biscuiţi cu nucă de cocos

Ingrediente:
500 g biscuiţi, 200 ml apă, 3-4 linguri cacao, 150 g unt, 200 g zahăr
pentru crema albă:
150 g unt, 150 g zahăr pudră, 200 g nucă de cocos, o banană, esenţă de rom
Preparare:
Se fierbe apa cu zahărul până acesta se dizolvă.
Biscuiţii se mărunţesc, se adaugă cacao, siropul călduţ, untul şi mirodeniile respectiv esenţa de rom şi vanilie.
Pentru crema albă se freacă untul moale (lăsat înainte la temperatura camerei) cu zahărul pudră şi se adaugă nucă de cocos.
Pe o folie de plastic sau celofan se împrăştie nuca de cocos. Se întinde compoziţia de biscuiţi, apoi peste ea urmează crema albă. Se aşează banana de-a lungul şi se rulează sub forma unui salam.
Se dă la rece până se întăreşte.
Se taie feliuţe înainte de a se servi, se păstrează în celofan la frigider ce nu s-a consumat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
(Visited 963 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania