Salata de sfecla rosie, morcov si mar

Ingrediente salata sfecla rosie: 500 g sfeclă roșie, un măr, 3 morcovi, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri oțet, o linguriță sare, o linguriță zahăr

Preparare salata sfecla rosie:Coci sau fierbi sfecla roșie(de preferat e să se coacă în cuptor pentru că își păstrează sărurile minerale și vitaminele. Sfecla e coaptă când înfingând o furculiță pătrunde ușor). O cureți și o dai pe răzătoarea mare, la fel mărul și morcovii.

Din ulei, oțet, sare și zahăr faci sosul vinagrette cu care asezonezi salata.

Servești alături de fripturi și garnituri de cartofi (piure, cartofi țărănești, etc).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 21 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply