Salată de sfeclă roşie şi hrean

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
2 sfecle roşii potrivite, 2 rădăcini hrean, 100 ml oţet, două linguri zahăr, sare
Preparare:
Sfecla se fierbe (e fiartă când se pătrunde uşor cu furculiţa) în apă cu sare.
Se dă apoi pe răzătoare, la fel şi hreanul.
Se amestecă bine cu zahărul, oţetul, sarea.
Se serveşte la fripturi cu garnitură de cartofi natur sau piure.
Tip:
Merge și fără hrean, dacă aveți doar sfeclă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 244 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply