Salata de sunca si telina fiarta

Ingrediente:
o țelină, 150-200 g șuncă presată, 3 linguri ulei, o lingură oțet, sare, piper , maioneză.
Preparare:

Tai țelina cubulețe apoi o fierbi 5 minute în apă cu sare în care adaugi puțină zeama de lămâie, pentru a nu se oxida.
Scurgi apoi țelina și o lași să se răcească.
Șunca o tai la fel cubulețe.
Le amesteci apoi adaugi oțetul, uleiul, sare, piper.
Lași la rece să se pătrundă câteva ore, amesteci apoi cu maioneza și servești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 25 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania