Salata Tabouleh

Salata Tabouleh (salata libaneză)
Ingrediente:
O ceapă, 3 roșii, un pahar bulgur, un pahar apă fierbinte (pentru înmuiat bulgurul. Spre deosebire de couscous care trebuie fiert, bulgurul trebuie doar lăsat la înmuiat).
O legătură pătrunjel verde (se pune tot), câteva frunze de mentă, o lămâie.
Preparare:
Ceapa se taie fideluță, roșiile cubulețe (le alegi să nu fie coapte bine, bine pentru că în salată ajung sos).
Se înmoaie bulgurul cam jumătate de oră în apă (instrucțiuni găsiți pe orice pachet).
Totul se amestecă, după care se adaugă după gust: sare, sucul de la lămâie și ulei de măsline.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 269 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania