Salată Tsatsiki

Ingrediente:
un castravete lung de seră sau 2 castraveti mici,
500 g iaurt, 200 g smântână,
un cățel de usturoi,
4-5 linguri ulei (de preferat ulei de măsline),
sare, piper, mărar
Preparare:
Castravetele se dă pe răzătoarea mare şi se scurge*stoarce* apoi bine de sucul lăsat.
Se amestecă cu ulei, iaurt, smântâna şi usturoiul dat tot pe răzătoare sau la presă.
Cantitatea de usturoi poate varia după preferință și gust.
Se potriveşte de sare şi piper.
Se serveşte la fripturi cu garnituri de cartofi pai, ţărăneşti sau chiar piure.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Salată Tsatsiki, 9.4 out of 10 based on 5 ratings
(Visited 2.203 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Salată Tsatsiki”

  1. […] ornare și prezentare (1193)Prăjitură de post cu fructe (469)Plăcintă cu urdă şi mărar (368)Salată Tsatsiki (342)Zaţul de cafea, îngrăşământ pentru flori (327)Cum scăpăm de melcii de grădină […]

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania