Saleuri sărate

Ingrediente:
un ou, 200 g unt, 2 linguri oţet, un pahar apă minerală sau sifon, o linguriţă praf de copt, sare, făină cât cuprinde, chimen, brânză rasă
Preparare:
Din ou, apă minerală, praf de copt, oţet, făină se face un aluat.
Untul se amestecă cu 4 linguri făină.
Se întinde aluatul, se întinde apoi untul ca la aluatul franţuzesc.
Se împătureşte şi se lasă la frigider jumătate de oră.
Se repetă de 3-4 ori.
Se întinde aluatul şi se fac saleurile ce se presară cu chimen şi brânză rasă.
Se rumenesc la cuptor.
Sfat:
Se pot prepara şi pateuri delicioase umplute cu brânză sărată sau dulce, mere cu scorţişoară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 2.227 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Saleuri sărate”

  1. flori spune:

    care margarina?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. gospodina spune:

    am corectat Flori, e tot unt 🙂

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania