Cum prepari carnea la tigaie

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Sfaturi pentru prepararea cărnii la tigaie. Dacă carnea este proaspătă , pentru a o putea porţiona în bucăţi de mărimi potrivite o introducem o oră la congelator. Puţin îngheţată se va tăia super. Dacă a fost la congelator, nu o lăsăm să se dezgheţe complet înainte de a o porţiona.
Bucăţile de carne le zvântăm bine cu un şervet sau hârtie de bucătărie şi apoi le prăjim în uleiul încins. Uleiul trebuie să fie bine încins, porii de la carne se vor închide iar friptura va rămâne zemoasă.
După prăjire condimentăm şi sărăm friptura după gust. Nu sărăm friptura înainte de o prăji altfel se va întări.
Un alt mod de preparare este să lăsăm carnea la macerat într-un amestec de ulei şi oţet cam 2-3 ore. Prăjim apoi carnea într-o tigaie fără ulei, dar încinsă. Uleiul nu va mai sări, iar friptura va fi zemoasă şi fragedă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 226 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply