Strudel cu bostan de post

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
200 g făină, 75 ml apă caldă, 50 ml ulei, un praf de sare
Umplutura:
un kg dovleac dat pe răzătoarea mare, 80 g pesmet, 200 g zahăr și scorțișoară
50 g margarină topită sau ulei pentru uns strudelul
Preparare:
Din ingrediente se face un aluat, care se lasă 30 minute să se odihnească.
Se întinde apoi o foaie ce se aşează cu grijă pe un prosop de bucătărie presărat cu făină.
Foaia trebuie să fie atât de subţire încât să se vadă modelul prosopului.
Se unge apoi cu margarina topită, se presară pesmetul.
Se adaugă umplutura, se rulează ca la plăcintă cu ajutorul prosopului.
Se unge cu margarină topită rămasă şi se coace în tava unsă şi tapetată cu făină cam 45 minute.
Important este ca din când în când să ungeţi din nou cu grăsime strudelul şi apoi să continuaţi coacerea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 331 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply