Strudel cu bostan de post

Ingrediente:
200 g făină, 75 ml apă caldă, 50 ml ulei, un praf de sare
Umplutura:
un kg dovleac dat pe răzătoarea mare, 80 g pesmet, 200 g zahăr și scorțișoară
50 g margarină topită sau ulei pentru uns strudelul
Preparare:
Din ingrediente se face un aluat, care se lasă 30 minute să se odihnească.
Se întinde apoi o foaie ce se aşează cu grijă pe un prosop de bucătărie presărat cu făină.
Foaia trebuie să fie atât de subţire încât să se vadă modelul prosopului.
Se unge apoi cu margarina topită, se presară pesmetul.
Se adaugă umplutura, se rulează ca la plăcintă cu ajutorul prosopului.
Se unge cu margarină topită rămasă şi se coace în tava unsă şi tapetată cu făină cam 45 minute.
Important este ca din când în când să ungeţi din nou cu grăsime strudelul şi apoi să continuaţi coacerea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 325 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania