Supă cremă de bostani şi cartofi

Ingrediente:
400 g cartofi , 500 g bostani(hokaido), o ceapă, 60 g unt , un litru apă sau supă de legume, 1/4 l vin alb , 1/2 l smântână,sare, piper, pătrunjel
Preparare:
Ceapa tocată mărunt o căliţi în unt, după care adăugaţi cartofii şi pulpa de bostan (în prealabil tăiată cubuleţe). Adăugaţi apa sau supa de legume şi lăsaţi cam 20 minute să fiarbă la foc moderat. Pasaţi apoi legumele, adăugaţi vinul alb si smântâna. Se mai lasă câteva minute până dă în câteva clocote.
Se potriveşte de sare şi piper.
Se ornează cu pătrunjel verde.
Se serveşte caldă cu parmezan, caşcaval dat pe răzătoare sau crutoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Supă cremă de bostani şi cartofi, 6.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 166 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania