Supă cremă de bostani şi morcovi

O supă cremă delicioasă perfectă pentru zilele de toamnă.
Ingrediente:
500 g bostani (Hokaido),200 g morcovi, o ceapă, un litru apă sau supă de legume, 200 g smântână, sare, piper, curry, usturoi, ulei
Preparare:
Se căleşte ceapa în ulei, se adaugă bostanul şi morcovii tăiaţi cubuleţe şi se lasă câteva minute.
Se stinge cu supa de legume şi se lasă să fiarbă circa 20 minute la foc moderat.
Se pasează apoi legumele, se adaugă smântâna şi se potriveşte după gust cu sare, piper, curry.
Se ornează pe farfurie cu pătrunjel verde.
Se serveşte caldă cu parmezan, caşcaval dat pe răzătoare sau crutoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 115 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania