Supă cremă de bostani

pentru 4 porţii
300 g bostani (Hokaido), 2 cepe potrivite, 2 linguri unt, 300 ml supă de legume sau apă fiartă, un pahar vin alb, 80 g smântână, usturoi, sare, piper, o jumătate linguriţă curry, pătrunjel
Preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în unt, se adaugă bostanul tăiat cubuleţe, usturoiul şi curry. Se lasă câteva minute la călit, se stinge apoi cu supa de legume.
Se lasă cam 20 minute la fiert. Se adaugă apoi vinul şi se pasează supa la consistenţa unei creme. Urmează smântâna şi mirodeniile după gust.
Se ornează pe farfurie cu pătrunjel şi se serveşte caldă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 130 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania