Supa crema de ciuperci(I)

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

aproximativ 500 g ciuperci, o ceapă, 40 g unt, 2 linguri făină, 1 1/2 apă, 250 g smântână, sare, piper, pătrunjel verde
Se taie ceapa şi ciupercile mărunt şi se călesc în unt. Se adaugă apoi făina şi se amestecă să nu se facă cocoloaşe. Se stinge treptat cu apa, apoi se lasă să fiarbă la foc mic câteva minute.
Se ia de pe foc şi se adaugă smântâna, apoi se potriveşte de sare, piper. Se adaugă pătrunjelul verde tocat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 113 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply