Supă de găluște de griș

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru supa de vită:
o jumătate de kg oase cu carne de vită, 2 morcovi, o ceapă, țelină sau păstârnac, pătrunjel, 2 litri apă
Pentru găluștele de griș:
un ou, 20 grame unt, sare, piper, 100 grame griș
Preparare:
Se fierb carnea și legumele la foc mic. Se scot apoi legumele și carnea fiartă și se strecoară supa.
Untul moale lăsat la temperatura camerei se freacă cu oul, se adaugă grișul, se potrivește de sare și piper.
Cu o linguriță se fac găluște ce se lasă la frigider circa 10 minute, după care se fierb la foc mic circa 20 minute.
Sfaturi:
Se servește cu pătrunjel verde tocat, iar pentru decor poți să dai un morcov pe răzătoare și să presari în supă.
Desigur poate fi preparată supa și cu carne de pui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 445 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply