Tort cu nucă de cocos

Pentru blat:11/2 pahare apă, 11/2 pahare zahăr, un pahar ulei, 2-3 linguri cacao, esenţă de rom, zahăr vanilat, 2 linguriţe praf de copt.
Pentru crema albă: o cană lapte, un pachet unt sau margarină, 11/2 pahare nucă de cocos, un pahar zahăr pudră, 8 linguri rase făină
Blat:se amestecă bine apa, zahărul, uleiul astfel încât zahărul să se dizolve. Se adaugă apoi făina cu praful de copt şi mirodeniile. Se obţine un aluat ca de chec ce se coace în tava unsă şi tapetată cu făină cam 30 minute.
Crema albă:laptele se fierbe cu făina, se adaugă apoi zahărul pudră şi când crema s-a răcit un pic se adaugă margarina. În 2/3 crema se adaugă un pahar nuca de cocos. Restul de crema se opreşte pentru ornat tortul.
Blatul se taie în două, se umple cu 2/3 crema alba. Cu restul de crema se ornează tortul şi se presară apoi nuca de cocos rămasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tort cu nucă de cocos, 5.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 701 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania