Tort exotic cu fructe

Ingrediente:
Pentru un tortuleţ:

200 g biscuiti, 400 g iaurt de fructe sau iaurt normal, 100 g smântână, un pliculeţ gelatină(pentru 500 ml compoziţie), zahăr după gust, esenţă rom, 2 banane, 4-6 portocale(pot fi şi clementine, mandarine)

Preparare:
Gelatina se prepară după instrucţiuni, se amestecă cu iaurtul de fructe şi smântâna. Se potriveşte de zahăr şi esenţe.
Se curăţă portocalele, se taie rondele şi se aranjează frumos pe fundul unui vas.
Se adaugă crema, rondele de banane, biscuiţi şi din nou până terminăm compoziţia. Se lasă la rece să se întărească, apoi se răstoarnă pe o farfurie.
Sfaturi:
Un efect deosebit și apetisant se obține dacă se aranjează și rondele de kiwi pe fundul vasului alături de rondele de portocale.
De asemenea încercați să folosiți forme dreptunghiulare sau pătrate pentru tort.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tort exotic cu fructe, 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 586 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania