Tort Sacher

Ingrediente:
150 unt, 150 zahăr, 7 ouă, 150 g ciocolată neagră, un pacheţel praf de copt, 150 g făină
Pentru ornare: 200 g ciocolată neagră, 300 g gem de caise( trebuie să ajungă crema între blaturi şi să ungi şi tortul).
Preparare:
Topeşti ciocolata pe baie de aburi. Untul lăsat la temperatura camerei se freacă cu jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi găbenuşurile pe rând, apoi ciocolata topită.
Albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr. Amesteci cele două compoziţii. Adaugi şi făina amestecată cu praful de copt.
Se taie blatul în două, se umple cu gem de caise încălzit pe foc, se ornează apoi tot tortul cu gem. Se lasă un pic pentru a pătrunde gemul.
Topeşti apoi ciocolată neagră şi înveleşti tortul.
Se lasă pe a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 249 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania