Turtă dulce

Ingrediente:
3 ouă, 200 g zahăr, 50 g unt, circa 600 g făină, 4 linguri miere, un praf de copt, 1 lingură scoţişoară, una cuişoare, 250 ml apă, coajă de portocale şi lămâie zaharisită.
Preparare:
Se freacă untul cu ouăle, mirodeniile se adaugă coaja de lămâie şi portocale.
Într-o crăticioară se caramelizează 100 g zahăr, se stinge cu apă şi se fierbe la foc mic până se dizolvă.
Se adaugă şi restul de zahăr şi se dizolvă.
Se amestecă apoi cu făina, praful de copt şi untul frecat cu ouă.
Se întinde o foaie de grosimea degetului, se taie forme rotunde, se ung cu ou şi se coc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 174 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania