Alune caramelizate

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
200 g alune, nuci sau migdale, 200 g zahăr, 150 ml apă, zahăr vanilat
Apa o amesteci cu zahărul într-o cratiţă adaugi alunele şi le pui la foi mic până se evaporă toată apă.
Presari peste alune zahărul vanilat şi amesteci bine să se prindă de ele.
Le scoţi şi le întinzi pe hârtie de copt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Alune caramelizate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 966 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply