Ne trebuie o jumătate de kg brânză dulce sau sărată, o jumătate pachet unt, pătrunjel sau mărar verde (pot fi şi verdeţuri uscate), piper, sare, un ardei gras roşu, o lingură pastă de roşii, usturoi
Preparare:
Brânza se freacă cu untul lăsat la temperatura camerei. Se împarte compoziţia în două.
Prima se amestecă cu verdeţurile tocate mărunt, piper, sare după gust.
A doua cu ardeiul tocat, pasta de roşii, usturoi, sare după gust.
Se întinde pe folie de plastic alternativ, se rulează şi se ţine la rece.
Se taie rondele şi se serveşte pe un platou ornat cu felii de roşii, măsline, salată verde, etc.
(Visited 1.619 times, 1 visits today)
[…] -Cum sa faci soricei draguti din ridichi Articole din aceeași categorie:Aperitiv cu branza telemeaAperitiv cu brânzăTort exotic de fructeFursecuri în două culoriEclereVN:F [1.8.8_1072]please wait…Rating: 0.0/10 […]