Ardei umpluţi cu ciuperci

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

10-15 ardei, 200 g ciuperci din conservă, o cană orez,o ceapă, un ou, un dovlecel, doi morcovi, un cartof, sos de roşii, ulei, pătrunjel, sare , piper
smântână
Preparare:
Se pregăteşte umplutura astfel:ceapa se toacă mărunt, morcovul se dă pe răzătoare, dovlecelul se toacă mărunt. Se amestecă toate cu orezul, oul, sosul de roşii şi ciupercile scurse şi tocate mărunt. Se potriveşte de sare, piper. Se adaugă şi pătrunjelul tocat mărunt. Se umplu ardeii, iar capacele se pun din morcovi tăiaţi rondele. Se pun la fiert cu apă cât să îi acopere, sos de roşii şi cartoful curăţat.
După ce s-au fiert ardeii, se pasează cartoful pentru a forma un sos.
Se servesc calzi sau reci cu sos, smântână şi pătrunjel verde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 174 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply