Baclava

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Un pachet foi de plăcintă normale, un kilogram nucă măcinată, o jumătate kg zahăr, ulei.
Într-o tavă cu pereţii înalţi se aşează un strat de foi unse bine cu ulei, apoi se pune un strat de nucă, încă un strat de foi. Se taie cubuleţe.
Din apă şi zahăr se face un sirop. Jumătate din sirop se adaugă peste foi şi se bagă la cuptor.
Când se rumeneşte uşor se scoate tava, se taie din nou cu cuţitul şi se adaugă restul de sirop.
Se bagă din nou la cuptor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 123 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply