Borş rusesc cu sfeclă roşie

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
1 1/2 kg carne de porc cu os, 5 cartofi potriviţi, 2 morcovi, 2 cepe, un ardei gras, varză dulce sau murată tăiat fideluţă(cam 2 pumni), o sfeclă roşie potrivită, sare, piper, verdeaţă, smântână
Preparare:
Fierbi carnea în apă până aceasta se desprinde de pe os.
Ceapa, ardeiul, morcovii, sfecla roşie dată pe răzătoare se călesc într-o tigaie cu puţin ulei.
În zeama cu carne adaugi cartofii cubuleţe şi varză, puţin suc de roşii laşi la fiert cam un sfert de oră. Adaugi apoi legumele călite, potriveşti de sare, piper.
Serveşti cu smântână.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 361 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply