Bulgur cu dovlecel

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente bulgur cu dovlecel:
Un dovlecel, o ceapă, un ardei roșu, 150 g bulgur, 300 ml apă, pastă de roșii concentrată 2-3 linguri, sare, piper, boia de ardei un pic iute.
Preparare bulgur cu dovlecel:
Călești ceapa în puțin ulei. Adaugi dovlecelul, usturoiul și ardeiul tăiat mărunt.
Când s-au călit legumele, adaugi bulgurul, apa și pasta de roșii.
Fierbi la foc mic 20-25 minute. Potrivești de sare, piper, boia de ardei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 473 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply