Ciorba de loboda

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
un cartof, o ceapă, un morcov, o rădăcină pătrunjel, o ceașcă orez, 3 legături lobodă, o legătură leuștean, ulei pentru călit ceapa, sare, piper, pentru acrit borș, lămâie, zeamă de varză.

Preparare:
Tai ceapa mărunt și o călești în ulei, stingi cu circa un litru și jumătate de apă.
Adaugi apoi orezul, cartoful tăiat cubulețe și morcovul, țelina, pătrunjelul date pe răzătoare.
Lași la fiert 15 minute adaugi apoi loboda spălată bine și tocată.
Mai lași un pic să fiarbă apoi adaugi borșul (sau ce ai de acrit) după gust.
Potrivești de sare și piper și mai lași la foc mic.
Adaugi leușteanul tocat mărunt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 69 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply