Reteta ciuperci murate

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Rețetă ciuperci murate

Ingrediente:
1,5 kg ciuperci (champignon mici, ghebe, etc.),un litru oţet, 2 căni zahăr, 1/2 l apă, 6 căţei usturoi, boabe de piper, muştar, foi de dafin.
Mirodeniile le fierbi cu apa, zahărul şi oţetul la foc mic cam 5-10 minute.
Adaugi ciupercile spălate şi le laşi cam 5 minute în soluţie.
Le scoţi şi le aranjezi în borcane, apoi adaugi zeama fierbinte peste ele.
Închizi borcanele bine, apoi le păstrezi în beci sau pivniţă.
Sunt gustoase la diverse salate grase, pizza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 2.161 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply