Conopidă pane

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
conopidă, pesmet, ou, sare, piper
Preparare:
Se fierbe adaugă conopida în apă(cu un praf de sare) care începe să fiarbă şi se lasă cam 15 minute.
Se rup bucheţele potrivite ca mărime, care se dau prin ou şi pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins.
Se servesc cu salată Tsatsiki şi garnitură de cartofi (cartofi ţărăneşti, piure, etc.).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 164 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply