Cornuleţe de post cu borş

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente cornulete de post :

un pahar borş, drojdie 25 grame proaspătă (7 g uscată), un pahar de ulei, coaja rasă de la o lămâie, un pliculeț zahăr vanilat, făină cât cuprinde
Preparare:
Se face un aluat, se întinde o foaie şi se taie triunghiuri care se umplu cu gem amestecat cu nucă sau rahat.
Se coc la foc potrivit şi călduţe se trec prin zahăr pudră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cornuleţe de post cu borş, 7.9 out of 10 based on 8 ratings
(Visited 2.159 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply