Crema caramel cu zahăr ars

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

2 pahare zahăr, 250 g margarină (sau unt), 4 ouă, un pahar miez de nucă, zahăr vanilat
Preparare:
Un pahar cu zahăr se caramelizează, se adaugă apoi margarina, când se topeşte se ia vasul de pe foc. Cele 4 ouă se bat cu restul de zahăr, se adaugă nucile mărunţite.
Se amestecă cele două compoziţii şi se pune din nou crema la fiert la foc mic amestecând continuu până se îngroaşă.
Crema poate fi folosită pentru torturi, foi de napolitană, prăjituri foi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Crema caramel cu zahăr ars, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 2.318 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply