Prăjitură foi napolitană cu biscuiți

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru 3 foi mari de napolitană:
un pachet de unt, 150 g zahăr, 12 linguri apă, 200 g ciocolată, 100 g nuci sau alune măcinate, un pahar praf de biscuite (biscuiţi măcinaţi)
Preparare:
Untul şi ciocolată le topeşti, adaugi zahărul şi apa şi le fierbi un pic la foc mic până se topeşte zahărul.
Adaugi alunele măcinate, romul, praful de biscuite.
Se umplu foile (poţi să le tai în două și ai 6 straturi dacă doreşti prăjitura mai „înaltă”), se pune o greutate pe ele şi se lasă la pătruns peste noapte.
În tava de la aragaz le tai cubuleţe sau romburi, apoi poţi pune peste ele o glazură de cacao sau ciocolată topită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (14 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Prăjitură foi napolitană cu biscuiți, 7.8 out of 10 based on 14 ratings
(Visited 18.696 times, 2 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Prăjitură foi napolitană cu biscuiți”

  1. carmen spune:

    o sa incerc si eu a facut cineva si mia placut

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Leave a Reply