Cum se prepară icrele de peşte

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Icrele proaspete de peşte trebuie să stea cel puţin o zi date cu sare.
Se freacă apoi cu ulei ca la maioneză, se adaugă zeama de lămâie, sare dacă mai e nevoie şi ceapă tocată fin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cum se prepară icrele de peşte, 7.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 409 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply