Foietaj cu mere

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Foietaj cu mere
Ingrediente:
foietaj tip aluat franţuzesc, mere, scorţişoară, zahăr
Preparare:
Aluatul franţuzesc îl tai în pătrate.
Merele spălate le tai feliuţe subţiri, le amesteci cu zahăr şi scorţişoară după gust.
Pui cu lingura măr în mijlocul pătratului, apoi aduci colţurile spre mijloc ca la un plic.
Le coci până se rumenesc uşor.
Se pot pudra cu zahăr pudră amestecat cu scorţişoară.
Sfat:
Se pot umple şi cu brânză dulce sau sărată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 870 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply